top of page
Energirådgivning Bolig | VERITAKST

ENERGIRÅDGIVER / ENERGIMERKING

Bolig og fritidsbolig

Går du med planer om å totalrenovere din bolig? Eller kanskje du trenger kvalifisert veiledning for å oppgradere din bolig slik at den blir mer energieffektiv, med økt innekomfort og lavere strømregning.

VERITAKST leverer energirådgivning gjennom kvalifisert energirådgiver. Vår takstingeniør har dokumentert at vi oppfyller ENOVA sine kompetansekrav - noe som er en forutsetning for at vi skal kunne stå oppført i rådgiverregisteret til ENOVA.

Det kan lønne seg å koble på en energirådgiver for bistand om du planlegger en stor renoveringsjobb, og vurderer å oppgradere store deler av bygningskroppen. Vi kan levere en totalpakke for å kartlegge energitiltakene som passer for din bolig.

 

Vi er behjelpelig gjennom prosessen med å kartlegge ulike tiltak, samt gi råd med tanke på hvilke tiltak som bør prioriteres for en mer energieffektiv bolig. Vi gir boligen din et riktig energimerke og beregner ny energikarakter ut i fra planlagte tiltak.

Vi tilbyr i tillegg termografering for å kartlegge hvor i boligen det er kuldebroer / luftlekkasjer som fører til unødvendig trekk og unødige fyringskostnader, og hvilke enkle tiltak som kan utføres for å gjøre boligen tettere.

ENOVA dekker inntil kr 5 000 av dine dokumenterte utlegg for rådgivningen (kr 2 500 i tillegg om termografering inngår).

For ytterligere info på ENOVA sin sider, klikk her. Her kan du også lese om hvilke støttebeløp du potensielt kan kvalifisere til.

bottom of page